
Wraz z ekspansją epidemii koronawirusa w naszym kraju Zielony Targ w Tleniu stanął pod znakiem zapytania. Organizatorzy znaleźli jednak rozwiązanie, które pozwoli na większą kontrolę nad odwiedzającymi wydarzenie.
Tym razem nie na skwerze Hoffmanna w Tleniu, a pod Przystankiem Tleń rozstawią się wystawcy ze swoiskim jedzeniem. Organizatorzy z góry przygotowali listę wystawców. Na miejscu będzie można kupić ser od Państwa Adamczyk, chleb od pana Tezlaffa, wędliny od rodziny Śledź a także miody i syropy od pani Gabrieli Czajkowskiej. Na miejscu będzie można kupić też warzywa i owoce, oraz wyroby pana Siadaka czy zimnotłoczone oleje. Nie będzie wystawców z rękodziełem. Wydarzenie odbędzie się 26 kwietnia, w niedzielę, w godzinach 10 do 14. Organizatorzy apelują o zachowanie bezpieczeństwa (maseczki i rękawiczki, minimum 2 metrowe odstępy oraz maksymalnie trzy osoby do stoiska) oraz korzystanie z parkingów położonych po drugiej stronie rzeki w oddaleniu od tego tymczasowego "placu targowego".
Outsourcing IT WarszawaTwoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie